Beachfotbollsturnering och massor med skön musik på stranden. Gratis och så klart drogfritt!!

Artister på scen: Samir & Viktor - Lysa - Temur & Hkeem & Beachfotboll!

Här kommer lite glädjande nyheter inför imorgon!

Eftersom vi får vackert väder så kommer vi att köra skumkanon, likt den som var på School´s Out!

Och Samir & Viktor kommer att signera efter gig! Bra va?!

Tider:
15:00 Beach fotbollsturnering
19:00 Lysa
20:00 Hkeem + Temur
21:00 Samir & Viktor

Gratis inträde och kom ihåg att det är drogfritt!

Vi kommer att sälja godisremmar, godis, korv, fika, dryck och kaffe nere vid stranden. Swish och kontanter funkar bra.
Restaurangen på Stenö kör buffé och tar kort.

Kom ihåg att det blir säkert långa bilköer så KOM I TID!
Det kommer att finnas parkeringsvakter på plats så följ deras hänvisningar så att trafiken kan flyta på så bra som möjligt. Bussarna kommer att stanna vid Lötbäcken ca 500m från Stenö, använd er av stigarna som leder till campingen för att slippa gå efter bilvägen.
Det är de ordinarie busstiderna för linje 63 som gäller plus en extra tur från Lötbäcken till Söderhamn kl. 22:10 (linje 64)
Vi ses på Stenö!

Samir & Viktor KL. 21:00
(Samir Badran och Viktor Frisk) har under de senaste åren haft stora hits med låtarna "Success", "Groupie", "Saxofuckingfon" och förra året medverkade de i Melodifestivalen med ”Bada nakna”, en låt som direkt gick in som #1 på Spotify. Deras låtar har tillsammans streamat över 100 miljoner gånger på Spotify, och de senaste två åren har de stått för sommarens stora hit – och nu är det åter dags för Samir & Viktor att erövra den svenska sommaren med nya singeln ”Kung”.

Hkeem & Temur KL. 20:00
På kort tid har han visat sig vara en av de mest lovande norska artister som vi ska hålla utkik efter under 2017! Debutsingeln ”Fy faen" blev snabbt veckans låt hos norska P3 och är spådd att bli sommarens stora hit! Singeln streamades hela en miljon gånger på två veckor efter release och Hkeem har blivit en av de mest streamade artisterna i Norge hittills i år. ”Fy faen" medverkade också i första avsnittet av sista säsongen av den omåttligt populära tv-serien SKAM.

LYSA KL. 19:00
Bakom artistnamnet LYSA står Lisa Maria Jönsson vars musikaliska rötter sträcker sig till hemstaden Jönköpings gospel-körer där hon började sjunga redan som 7 åring. Musiken har alltid varit hennes självklara val och för två år sen bytte hon Jönköping mot Stockholm för att satsa helhjärtat.

I slutet på mars släppte Lysa sin första singel under eget namn - Beats & Battle Drums på Moon Man Records. Nu följer Lysa upp med nya singeln Sober, Sober bygger vidare på soundet från Beats and Battle Drums, pop gjord för klubben med Lysas unika röst i centrum.

Beachfotbolls turnering 4vs4, kommer att spelas i två åldersgrupper Grupp 1 åk 7-9 Grupp 2 17-20 år

- 10 min matcher
- 1 målvakt och 3 utespelare på planen
- Max 7 spelare/lag