Om Verkstäderna

Luffarschack på svart bakgrund med glashjärtan som pjäser

Verkstäderna - aktiviteter , evenemang & ungdomshus
Verkstäderna är Söderhamns kommuns satsning på en meningsfull och innehållsrik fritid för kommunens unga, 10-17 år. Våra evenemang och aktiviteter runt om i kommunen vänder sig dock till hela familjen. På Verkstäderna möter du våra ungdomsledare som alltid finns till hands för att hjälpa till, stötta och inspirera. Naturligtvis är vår verksamhet drogfri, välkomna!

Här finns massor av aktiviteter; biljard, pingis, shuffleboard eller om du bara vill träffa kompisar och hänga i "vardagsrummet! För att kunna boka olika aktiviteter behöver du ett medlemskort, att bli medlem är helt gratis och det är också alla våra aktiviteter! (OBS! Under den pågående pandemin använder vi inga medlemskort, dock har vi begränsningar i öppetider och antal besökare)

verkstäderna.se är en del av kommunens officiella webbplats soderhamn.se.

Läs mer om cookies och funktioner.

Du vet väl om att vi har en app?
I den hittar du evenemang och aktiviteter, där kan du också ansöka om medlemsskap i Be Smart. I appen finns också andra verksamheter i vår kommun med.

Våra e-tjänster underlättar vardagen för dig. Just nu kan du underteckna Be Smart kontrakten digitalt och även skicka in ansökan om Verkstädernas medlemskort
Här hittar du mer information

Verkstäderna arrangerar School´s Out, Gävleborgs största endagsfestival med artister och aktiviteter för hela familjen, helt gratis. Festivalen genomförs i samband med skolavslutningen varje år. 2020 och 2021 blev tyvärr inställt pga pandemin, men vi satsar framåt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 juni 2021

Kontakt Verkstäderna

Adress
Köpmangatan 4
826 30 Söderhamn

Postadress
Söderhamns kommun
Verkstäderna
826 80 Söderhamn

Telefon
0270-723 83

Kontakt Söderhamns kommun

Kundtjänst och telefonväxel
Telefon: 0270-750 00
E-post: kundtjanst@soderhamn.se

Postadress:
Söderhamns kommun
826 80 Söderhamn